Royal Dragon Side

3 redenen om een verblijf in Royal Dragon Side te boeken

Als je een heerlijke zomervakantie aan het uitzoeken bent, let je ongetwijfeld op meerdere aspecten. Zo is het voor de hand liggend dat je van de nodige faciliteiten wilt genieten, dat je in een leuke omgeving verblijft en dat het resort/hotel eigenlijk alle zaken op orde heeft. Ook speelt in veel gevallen het heerlijke klimaat een grote rol. Met name vanwege dat aspect zijn onder meer Spanje, Griekenland, Italië, Frankrijk, Portugal en Turkije elk jaar de bestemming voor Nederlandse vakantiegangers.

Ben je op dit moment zelf op zoek naar een heerlijke bestemming voor je zomervakantie? Dan is een verblijf in Turkije zéker aan te raden. Dit gastvrije land heeft onwijs veel fraaie resorts, heeft een heerlijk klimaat en de resorts zijn bovendien relatief betaalbaar te noemen. Ook het feit dat veel van deze resorts de All Inclusive formule hanteren, spreekt ongetwijfeld veel mensen aan. Mocht je om deze redenen specifiek op zoek naar een resort in Turkije zijn, is mogelijk het resort Royal Dragon Side voor jou een zeer interessante optie.

Dit resort brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee, waarover we je graag uitgebreid willen informeren. Het feit dat je op deze website terecht gekomen bent, is sowieso al een goed teken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een ieder in dit resort/hotel van een heerlijke vakantie geniet. Die kans ligt dus ook aan jouw voeten. In dit artikel bespreken we graag enkele redenen waarom een verblijf in het Royal Dragon Side hotel/resort volgens ons zeer aan te raden is.

Reden 1: Sublieme ligging

Hecht je veel waarde aan de ligging van een hotel? Wil je bijvoorbeeld dat het hotel direct aan het strand ligt, maar wil je ook van leuke bezienswaardigheden in de buurt kunnen genieten? Ongeacht waar jouw voorkeuren naar uit gaan; het Royal Dragon Side heeft in onze ogen een sublieme ligging. Het hotel is gelegen aan de kustlijn van Turkije in de buurt van de badplaats Side. Deze badplaats is onwijs populair te noemen; jaarlijks trekken immers veel toeristen naar deze badplaats toe. Dit hotel ligt op zo’n 5 kilometer afstand van het centrum van Side, waardoor je van relatief veel rust geniet. Wil je liever iets actiefs ondernemen of genieten van het bruisende stadsleven? Dan ligt de stad Side dus op zeer korte afstand van dit hotel.

Iets waar wij ook te spreken over zijn, is het prachtige strand. De kustlijn rondom Side is geweldig en dat is ook duidelijk terug te zien aan het strand dat voor dit hotel gelegen is. Dit strand is géén privéstrand van het hotel, maar het hotel heeft hier wel een eigen bar. Indien je zin in een drankje of een lekker hapje hebt, hoef je dus niet helemaal terug te lopen naar het hotel. Nee, je kunt heerlijk op het strand blijven liggen en bij de bar een lekker drankje of hapje halen. Op dit strand is het sowieso heerlijk vertoeven, mede dankzij het heerlijke klimaat dat hier heerst. Je geniet van onwijs veel zonuren, terwijl de hitte niet té warm aanvoelt. Je kunt dus probleemloos de hele dag op het strand doorbrengen, maar je moet je daarbij uiteraard wel goed insmeren!

Al met al zijn wij zeer te spreken over de ligging van het hotel. Je geniet enerzijds van veel rust, aangezien het hotel op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Side vandaan ligt. Aan de andere kant ben je daardoor ook in de gelegenheid om snel in het bruisende stadscentrum te staan, waardoor je alsnog van het typische Turkse stadsleven kunt genieten. Het feit dat dit hotel pal aan het strand gelegen is, is volgens ons ook een dik pluspunt.

Reden 2: All Inclusive formule – vijf restaurants

Zoals eerder in dit artikel al gesteld, kiezen veel Turkse resorts ervoor om de All Inclusive formule te hanteren. Dat is ook het geval bij het resort Royal Dragon Side; dankzij de All Inclusive formule van dit hotel geniet je gratis van alle faciliteiten en kan je de gehele dag door ook genieten van lekkere drankjes en hapjes.

De aanwezigheid van maar liefst vijf verschillende restaurants is ideaal te noemen. In het hoofdrestaurant geniet je van een buffet, waarbij je dus zo vaak op wilt scheppen als je zelf maar wilt. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je elke avond hetzelfde eet; het hotel zorgt voor een gevarieerd ontbijt. In vier a la carte restaurants geniet je van verschillende specialiteiten van de koks van hotel Rayon Dragon Side. Het enige waar je goed rekening mee moet houden, is dat deze restaurants niet binnen de All Inclusive formule vallen. Je kunt hier tijdens jouw verblijf één keer gratis dineren, maar voor de andere diners dien je bij te betalen. In het hoofdrestaurant geniet je wel onbeperkt en gratis van het gevarieerde buffet.

De All Inclusive formule werkt eigenlijk perfect bij het resort Royal Dragon Side. Je hoeft nooit jouw portemonnee op zak te hebben en alleen voor de a la carte restaurants dien je separaat te betalen. Niet alleen de vijf restaurants zijn ideaal te noemen, maar ook de verschillende plekken waar je tussendoortjes kunt halen. Zo kan je lekkere hapjes halen bij de patisserie, bij de snackbar en bij het nachtrestaurants. Ook heeft het hotel nog meerdere bars waar je van een lekker afzakkertje kunt genieten. Door de verscheidenheid aan restaurants en bars ben je in ieder geval in staat om optimaal te genieten van de All Inclusive formule. Over het eten en drinken hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken tijdens jouw verblijf in het hotel Royal Dragon Side!

Reden 3: Prima faciliteiten

Je hebt hierboven al kunnen lezen dat de restaurants en bars dik in orde zijn. Dat geldt wat ons betreft ook voor de andere faciliteiten in en rondom dit resort. Zo vind je een uitgebreid animatieprogramma terug, waardoor je jouw kinderen ook een super leuke vakantie kunt geven. Deze animatie is overigens niet alleen op jouw kinderen gericht, maar eigenlijk op het gehele gezin. Je geniet hierdoor van een onvergetelijke vakantie; de kans is groot dat je het jaren later met jouw kinderen nog steeds over de vakantie in het hotel Royal Dragon Side hebt.

Gedurende de dag kan je een sportieve inspanning in het fitnesscentrum van het hotel of op de tennisbanen leveren, maar je kunt ook tot ontspanning komen in het wellnesscentrum van het hotel. In dit wellnesscentrum vind je onder meer een sauna en een Turks bad, maar je kunt hier ook van een heerlijke massage genieten.

Tot slot willen we nog benoemen dat je bij dit hotel kunt kiezen uit drie verschillende buiten zwembaden, terwijl jouw kinderen veilig kunnen zwemmen in één van de kinderzwembaden. Ook is er nog een binnenzwembad te vinden en kan je rondom de buitenzwembaden gebruik maken van ligbedjes en parasols. Dankzij al deze faciliteiten is het al met al heerlijk vertoeven op en rondom dit resort. Ongeacht waar jouw voorkeuren naar uit gaan; bij hotel Royal Dragon Side geniet je van een heerlijk verblijf. Een verblijf die je op jouw eigen manier in kunt vullen, waarbij je geniet van de All Inclusive formule, van de leuke stad Side én van het heerlijke klimaat in Turkije!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1082 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen