Royal Dragon Side

Hotelkamers Royal Dragon Side – welke kamtertypes zijn er?

Het Royal Dragon Hotel heeft 564 hotelkamers in de mooie plaats Side. In het hoofdgebouw tel je zes verdiepingen waar je met negen liften kunt komen. Er zijn vijf verschillende type kamers beschikbaar: de standaardkamer, de duplex familiekamer, de gewone familiekamer, de junior suite en de koningssuite. Daarnaast zijn er vijf mindervalide kamers beschikbaar in het hotel. Elke kamer heeft een televisie, airco, telefoon, minibar, gratis wifi, kluisje, balkon met zitje en een badkamer met douche/bad, föhn en toilet. Hieronder lees je meer over de diverse type kamers van het resort.

Standaardkamer

Deze kamer is geschikt voor twee tot vier personen. Er is een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een opklapbed aanwezig. Het heeft een balkon met zitje.

De kamer heeft airco, een telefoon, televisie, gratis wifi, gratis kluisje en een minibar. De badkamer heeft een douche/bad, toilet en föhn.

Standaard kamer

Duplex Familiekamer

De kamer is voor twee a vier personen. Het heeft twee verdiepingen. Op de ene verdieping is een tweepersoonsbed en de ander twee eenpersoonsbedden. Er is een balkon met zitje.

De kamer heeft airco, een telefoon, televisie, gratis wifi, gratis kluisje en een minibar Bovendien heeft het twee badkamers. Ieders met bad/douche, toilet en föhn.

Deluxe family room

Familiekamer

De hotelkamer is geschikt voor twee tot vier personen. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een andere kamer (er zit een deur tussen) met twee eenpersoonsbedden.

De hotelkamer is voorzien van televisie, een telefoon, airco, gratis wifi, een kluisje en een minibar. Er is één badkamer met douche/bad, toilet en föhn.

Junior Suite

De hotelkamer is geschikt voor twee personen. Het heeft een aparte woonkamer en in de slaapkamer een tweepersoonsbed. Er is een balkon aanwezig.

De kamer heeft een televisie, telefoon, airco, gratis wifi, een kluisje en een minibar. Daarnaast heeft het een whirlpool in de slaapkamer. De junior suites hebben uitzicht op zee.

Junior suite

Koningssuite

Deze grote hotelkamer van 100 vierkante meter heeft twee slaapkamers en een woonkamer. De ene kamer heeft een tweepersoonsbed en de ander twee losse eenpersoonsbedden. Er is een balkon aanwezig. Er kunnen hier maximaal vier personen in.

De kamer is voorzien gratis wifi, televisie, telefoon, airco, een gratis kluisje en een minibar. Er zijn twee badkamers. De ene heeft een whirlpool, apart bad, toilet en föhn en de ander een douche/bad met toilet en föhn.

Mindervalide kamers

Het resort heeft vijf mindervalide kamers. Een kamer is geschikt voor maximaal drie personen en hebben een uitzicht op land. Het heeft een tweepersoonsbed en een opklapbed.

De kamer heeft airco, een telefoon, televisie, gratis wifi, gratis kluisje en een minibar. De badkamer heeft een douche/bad, toilet en föhn. De kamer is zo ingericht om het gemakkelijk te maken voor mindervalide gasten.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1082 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen