Royal Dragon Side

Disclaimer

We doen ons best om de tekst en informatie op deze website zo accuraat mogelijk te houden, maar desondanks dat kunnen er fouten in de tekst en informatie voorziening zitten. Wij zijn niet aansprakelijk voor deze fouten of onjuistheden.

De informatie getoond op deze website kan seizoensgebonden zijn en kunnen verschillen. Wij zijn niet aansprakelijk voor onze vrijblijvende informatievoorziening of de interpretatie daarvan.

Deze website is informatief en heeft geen officiële banden met het hotel of resort.

Wij behouden ons het recht voor om de tekst en inhoud van deze website te wijzigen zonder notificatie van onze bezoekers.

De prijzen getoond op de website zijn slechts een indicatie. De online reisbureaus vertonen op hun eigen websites de juiste informatie.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve, onjuiste of gewijzigde informatie, ook niet van partijen waar wij naar toe linken of waarmee wij samenwerken.

Indien u claimt dat er binnen deze sprake is van een copyrightschending waar u aanspraak op kunt maken, stelt u zich dan met ons in verbinding. Wij gaar er alles aan doen om het beschermde materiaal waarop het auteursrecht rust direct te verwijderen en de schending in de toekomst te vermijden in onze dienstverlening.

 

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1082 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen