Royal Dragon Side

Ultra All Inclusive Royal Dragon Side – wat zit erbij inbegrepen?

Onbeperkt eten bij Royal Dragon Side

Bij een Ultra All Inclusive hotel horen natuurlijk All Inclusive faciliteiten. Het eerste waar je dit concept in terug ziet, is uiteraard het eten. De hele dag kun je onbeperkt eten. Op vaste tijden is het buffetrestaurant voor je geopend, zodat je daar het ontbijt, lunch en diner kunt eten. Het ontbijt wordt tussen 07.00 en 10.00 uur geserveerd. Een laat ontbijt kun je nog nemen tussen 10.00 en 11.00 uur. Je kunt tussen 12.30 en 14.00 uur lunchen en het avondeten staat voor je klaar tussen 19.30 en 21.30 uur. Er is in het buffetrestaurant een speciaal gedeelte voor kinderen waar zij een kinderbuffet kunnen krijgen. Dit is tussen 18.30 en 19.00 uur geopend.

A la carte restaurants Royal Dragon Side

Als je zin hebt in iets anders, kun je ook kiezen voor één van de vier à la carte restaurants. Ze hebben elk hun eigen specialiteit en lekker om een keer wat anders te eten. Je mag één keer per week daar eten dit is meegenomen in je All Inclusive pakket. Wil je vaker in een à la carte restaurant eten, dan dien je dit zelf te betalen. Gedurende de dag kun je op diverse plaatsen snacks halen of broodjes eten. Zelfs in het midden van de nacht kun je nog een snack verkrijgen. Alle lokale (non-) alcoholische en enkele geïmporteerde drankjes zijn in je pakket inbegrepen tussen 10.00 en 07.00 uur. Tegen betaling kun je verse vruchtensappen, champagnes roomservice, of wat luxere drankjes krijgen.

Gratis activiteiten

Net als de meeste All Inclusive hotels heeft ook Royal Dragon Hotel heel wat activiteiten die georganiseerd worden en waar je aan mee kunt doen. Je kunt mee doen met ochtendgymnastiek of leef je uit in het water met aqua gym, ga volleyballen op het strand of speel tafeltennis. Het animatieteam verzorgt leuke dagprogramma´s en er is een kidsclub waar ze leren koken, schminken of andere leuke spelletjes gaan doen. In de avond vinden er vaak professionele shows plaats, Turkse thema-avonden of er is livemuziek. Naast al deze activiteiten, heeft het resort ook nog eens een waterpark met maar liefst elf glijbanen! Daarnaast heeft het hotel ook nog een kermis, waar je in een reuzenrad kan of ga lekker in de botsauto’s. Spring op de trampolines of schommel er op los!

Zwembaden

In een land als Turkije waar de meeste tijd van het jaar de zon behoorlijk schijnt, is het erg fijn als een hotel een eigen zwembad heeft. Nu heeft dit resort er niet één, maar slechts zeven zwembaden. Drie voor volwassenen, waarvan één glijbanen heeft. En er zijn ook drie aparte kinderzwembaden. Binnen is ook een verwarmd zwembad, maar deze is alleen geopend in het winterseizoen. Ook binnen is er nog een klein kinderzwembad en een jacuzzi beschikbaar.

Welnessvoorzieningen

Voor een momentje voor jezelf boek je een behandeling in het spaen wellnesscentrum van het hotel. Hier kun je je laten masseren door Balinese masseurs, die precies weten wat ze moeten doen om je spieren losser te krijgen. Ze gebruiken natuurlijk oliën om de huid soepel te maken en je energieniveau te verhogen. Maak gebruik van de jacuzzi, de sauna of ga in het Turkse bad. Je kan hier volledig bijkomen in alle rust. Ga gerust naar de relax kamer om een boekje te lezen, ver weg van alle drukte.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1082 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen