Royal Dragon Side

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Beoordelingen SKU UPC Model

We hebben hier een fantastische vakantie gehad. Vriendelijke mensen en alles top in orde. We hebben ook heerlijk genoten van de massage in de Spa, ont

Aug 03, 2014 by Claudia
Bezoekdatum: 26-07-2014 

We hebben hier een fantastische vakantie gehad. Vriendelijke mensen en alles top in orde. We hebben ook heerlijk genoten van de massage in de Spa, ontzettend vriendelijke mensen. Wij gaan volgend jaar zeker terug! Jammer dat het nog zo lang duurt.


Zoals we gewend waren was het allemaal piekfijn in orde. Kamers groot, schoon en vol met de voor ons benodigde voorzieningen. Het eten uitmuntend. In

Apr 03, 2014 by Roberto

Zoals we gewend waren was het allemaal piekfijn in orde. Kamers groot, schoon en vol met de voor ons benodigde voorzieningen. Het eten uitmuntend. In 8 dagen telkens wat nieuws op mijn bord. Helemaal niks aan te merken op de service. Het zwembad was alleen erg koud.


heerlijke vakantie gehad in royal dragon. vorig jaar van royal holiday genoten en ik denk dat ik lekker bij deze hotel keten blijf. opvallend is het p

Apr 03, 2014 by sietske
Bezoekdatum: '14 

heerlijke vakantie gehad in royal dragon. vorig jaar van royal holiday genoten en ik denk dat ik lekker bij deze hotel keten blijf. opvallend is het personeel. in beide hotel is het personeel bijzonder vriendelijk en stellen zich positief op. het water in maart is te koud voor mij. wandelen over het strand was super en het winkelcentrum erg fijn.


leuk en heel net hotel! aardige mensen en een leuke sfeer. er waren veel duitsers tijdens mijn verblijf waar ik geen last van had, op sommige barretje

Apr 09, 2013 by ellenoor p

leuk en heel net hotel! aardige mensen en een leuke sfeer. er waren veel duitsers tijdens mijn verblijf waar ik geen last van had, op sommige barretje na waar ze beginnen met duits praten. het eten was heerlijk niks op aan te merken. ik zal ga niet terug naar dezelfde bestemming, dus mijn bezoek aan royal dragon is een leuke herinnering die ik iedereen zal aanraden.


Zoveel lekker eten dat je geen keus kunt maken. Tijdens ons tweede bezoek hebben we dezelfde ervaring gehad als de eerste. Wij zijn hier welkom. Het i

Sep 11, 2012 by HKF

Zoveel lekker eten dat je geen keus kunt maken. Tijdens ons tweede bezoek hebben we dezelfde ervaring gehad als de eerste. Wij zijn hier welkom. Het is niet te druk vergeleken met andere hotel in de buurt en ook niet te rustig. De omgeving is mooi en een strandwandeling is een aanrader. Leuke en vriendelijke mensen binnen en buiten het hotel. Dit is een aanrader die ik iedereen aanraad!!!


Geweldig hotel met geen grote minpunten. Alles is schoon en goed verzorgd. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we in een vieze omgeving waren. De da

Aug 11, 2012 by Fabian

Geweldig hotel met geen grote minpunten. Alles is schoon en goed verzorgd. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we in een vieze omgeving waren. De dagelijkse schoonmaak deed het goed. Het hoofdrestaurant is heel gevarieerd en het eten is warm. Toen wij aankwamen hebben we op de eerste dag in het Turkse gegeten. Eten was lekker en de bediening oprecht aardig. Daarna hebben we alleen in het hoofdrest gegeten omdat het eten daar prima was. De draadloze verbinding op de kamers valt af en toe weg. Wij zaten aan de west kant. Misschien dat het elders beter is. Groetjes, Fabian


Personeel dat echt vriendelijk is kom je niet overal tegen. Hier wel. Niks en ook echt niks op aan te merken. De klant is koning gevoel is overgebrach

Jul 22, 2012 by Siebel1
Bezoekdatum: 07/2012 

Personeel dat echt vriendelijk is kom je niet overal tegen. Hier wel. Niks en ook echt niks op aan te merken. De klant is koning gevoel is overgebracht! Op de receptie na. Daar zit een vrouwtje waar je niet normaal mee kunt communiceren! Buiten het hotel maak je de beste foto’s. Wij zijn in Side, Antalya en Alanya geweest. Mooie plaatsen als je wilt struinen over de winkeltjes en markten.


4.9 5.0 7 7 We hebben hier een fantastische vakantie gehad. Vriendelijke mensen en alles top in orde. We hebben ook heerlijk genoten van de massage in de Spa, ontzettend vriendelijke mensen. W Beoordelingen
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 340 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen